14/07/2012

Jean Michel Jarre takker publikum

Offentliggjort 8. september 2002 23:39  /  Opdateret 9. september 2002 09:26


På trods af, at lørdagens udendørs vindmøllekoncert i Gl. Vrå Enge i Nordjylland nærmest druknede i vand, var koncertens hovedperson, Jean Michel Jarre, selv ganske tilfreds med aftenen.


- Det var en virkelig god aften i selskab med mange mennesker, en af de mest erindringsværdige koncerter i mit liv. Publikums glæde og energi gjorde et stort indtryk på mig, siger Jean Michel Jarre og takker både publikum og arrangører for den måde, de taklede hans show under de vanskelige forhold på.

Der faldt i alt 22 millimeter regn over engene ved Gl. Vrå og skabte enorme problemer for trafikken omkring koncertpladsen. De voldsomme regnskyl oversvømmede koncertområdet og låste hjulene på bilerne fast i mudderet, så trafikken fra området foregik i sneglefart. Op mod 1000 biler kunne ikke selv køre derfra, men måtte trækkes fri af Falck.

35.000 mennesker havde betalt for at opleve Jean Michel Jarres vindmøllekoncert, som bestod af et imponerende fyrværkeri af lyd, lys og raketter og var hans hyldest til vinden. Med sig på scenen havde han danske Safri Duo og Aalborg Symfoniorkester.

 Foto: Annelene Petersen

No comments:

Post a Comment