13/07/2012

Jarre med gratis musikk på nettetHer er en god nyhet for alle Jarre fans. På hans offisielle hjemmeside finner du nå en tidligere ikke utgitt låt som du kan laste ned gratis. Mange av dere kjenner sikkert Jean Michel Jarre fra før. Han er blant annet kjent for sine gigantiske live show. Et av dem var "Twelve Dreams Of The Sun" hvor han markerte milleniumsskiftet med en konsert foran pyramidene i Egypt.
Jarre har også vært på et norgesbesøk. Han holdt to konserter i Oslo Spektrum. Den første av disse konsertene ble utsolgt på mindre enn to timer, og det er rekord i Norge.
I 1991 skrev Jean Michel Jarre musikken til en dokumentar som ble laget av den franske oceanografen Jaques-Yves Costeau. Filmen hadde tittelen "Palawan - Le Dernier Refuge". Dette er en naturfilm som handler om øya Palawan i Stillehavet.
Palawan er en av de siste uutforskede øyene i stillehavet, og den er blant annet benyttet under innspillingen av James Bond filmen "Tomorrow Never Dies".
Jacques Costeau beskriver denne øya som en av de vakreste han har sett. Han mener også at øya har noen av de vakreste sjøområdene han har sett. Med over 11 000 kvadratkilometer med korallrev er dette området er perle for dykkere.
Musikken som Jarre skrev til denne dokumentaren er aldri tidligere utgitt.
Jarre med gratis musikk på nettet 
Sist oppdatert 27 Mar, 2001 - kl. 13:19

No comments:

Post a Comment