21/10/2014

SPECIAL: AMSTERDAM DANCE EVENT 2014SPECIAL: AMSTERDAM DANCE EVENT 2014

26 OKTOBER 20:30 UUR | NPO CULTURA


Kijk zondag 26 oktober naar een special van twee uur over het Amsterdam Dance Event 2014.
Vijf dagen lang was het feest onze hoofdstad en was Amsterdam hét middelpunt van de dancemuziek wereldwijd. Maar het was ook goed zaken doen op de 350 evenementen versrpeid over 85 clubs en met ruim 2000 verschillende artiesten.

De conferentiezalen en panels in het Felix Meritis en De Brakke Grond zaten overvol en ook op de workshops en Playground konden professionals uit de elektronische muziekwereld hun hart ophalen.

Iconen als Jean-Michel Jarre en Hans Zimmer gaven een inkijkje in hun werk en visie op de ontwikkelingen binnen de dancewereld en ook grote artiesten en componisten als Junkie XL, Henrik Schwarz, Dave Clarke en nog vele, vele anderen waren van de partij.

NPO Cultura was erbij een deed verslag! Kijk o.a. naar een spcecial waarin Leo Blokhuis de elektronische muziekpionier Jean-Michel Jarre interviewt, krijg een inkijkje in het veelzijdige talent van producer/artiest Henrik Schwarz, ga terug naar de RoXY-tijd met de onlangs overleden house icoon Harrie Wildeman die door bekende artiesten wordt herdacht én het interview van Leo met filmcomponist Junkie XL.

Dat allemaal en meer vanaf 20:30 uur op NPO Cultura en www.npocultura.nl


ADE14 - Teaser Jean-Michel Jarre special
Teaser of the special on Jean-Michel Jarre at the Amsterdam Dance Event 2014. 

The complete item is shown on NPO Cultura & NPOcultura.nl. Sunday, 26 October 2014 from 20:30.

Source: cultura.nl

No comments:

Post a Comment