15/10/2014

Jarre Technologies naar Nederland

 Jarre Technologies naar Nederland


oktober 2nd, 2014


Het Franse speakermerk Jarre Technologies zet voet aan Nederlandse bodem. Tijdens de aanstaande Experienzzz -beurs kunt u kennismaken met de producten van deze fabrikant.

Jarre TechnologiesJarre Technologies is in 2005 opgericht door de muzikant Jean Michel Jarre. Misschien kent u het album Oxygene nog wel, want hiervan zijn er wereldwijd 18 miljoen exemplaren verkocht. In 2010 werd met de Aerosystem One het eerste product gelanceerd. Dit is een designspeaker die gemaakt is van chroom en glas. Vandaag de dag heeft Jarre Technologies een breed assortiment met bluetooth-speakers. De fabrikant heeft alle producten voorzien van aptX-technologie en een NFC-chip. De Rainbow One is bijvoorbeeld een compacte cilinder van 400 gram met een prijskaartje van 149 euro. Wie liever een groter maatje wenst, kan de fraaie Aero Skull HD overwegen. Een subwoofer van 60 watt en een ingebouwde versterker met tweemaal 30 watt zorgen voor de nodige mobiele power. De adviesprijs bedraagt 449 euro. Wie benieuwd is naar de overige producten van Jarre Technologies is op 4 en 5 oktober van harte welkom in het Elysium van de RAI.


Jarre binnenkort in Nederland

Het vrij bizarre audiomerk Jarre is binnenkort in Nederland beschikbaar. Alpha Audio heeft met een nieuwe Nederlandse ‘afgevaardigde’ gesproken – overigens wel al decennia een bekende in de audiowereld – en die heeft laten weten dat hij groen licht heeft gekregen om de Skulls en andere leuke ‘bling’ audioproducten in de Nederlandse winkels te leggen.

Jarre is echt anders. Dit audiomerk – opgericht door Jean Michel Jarre – maakt helemaal geen standaard producten. Kenmerkend zijn de Skulls: doodshoofden met ingebouwde speakers. De HD beschikt over een 10cm woofer en twee midden / hoge tonen in de ogen. Een botje is de afstandsbediening. De prijs: € 449. Over de klank kunnen we nog niet zoveel zeggen. Op een beurs is dat niet te beoordelen.

Zo zijn er nog meer voorbeelden. Denk aan een bulldog. Of een paal van 3,5 meter (ja, meter!) hoog. Je hebt een ladder nodig om de iPad te docken. Het zijn geintjes. Maar wel leuke… en het maakt audio / hifi weer ‘fun!’.

High-End Munchen 2014

High-End Munchen 2014

 Source: alpha-audio.nl

No comments:

Post a Comment